Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen
Leerlingen

Laat je zien!!! 2016

LAAT JE ZIEN!!!!

 

Hahaa! Vandaag dag 1 van "omgekeerd bekeuren".

Vanmorgen kregen alle 220 leerlingen van de onderbouw van de Sint een lampensetje. Uiteraard pas nadat de mentor een "stichtelijk" gedicht van de Sint had voorgedragen.

Sevki Bicackci uit klas 1BA1 van Ans Hofste had haar verlichting prima voor elkaar. Zij was de gelukkige die van wethouder Manouska Molema onder toeziend oog van adjunct directeur Jos Oude Lohuis en de plaatselijke pers een bioscoopbon van € 25,- kreeg.

Morgen krijgen we bezoek van Nico-Jan Hoogma, algemeen directeur Heracles.

 

 

 

Dag 2 van "op de bon geslingerd". Prachtig artikel in TC Tubantia!!! Kans wordt steeds groter dat mensen "het licht gaan zien". En dat was precies de bedoeling.

Vandaag is Myrthe Baalhuis, klas 3BH2 van meneer Dimmendaal, zonder pardon "op de bon geslingerd." Iedere dag op de fiets uit Losser en dan ook nog je verlichting super voor elkaar. Tsja, dan vraag je om een bon ;-)

En die kreeg ze. Uit handen van Nico-Jan Hoogma, algemeen directeur van Heracles: twee entreekaarten voor de wedstrijd van 18 december tussen Heracles en PEC Zwolle. Moet je verlichting maar niet voor elkaar hebben 😉

Morgen dag 3!

 

 

 

LAAT JE ZIEN!!! Dag 3.

En ja hoor. Vandaag is er bij het TCC locatie Potskampstraat opnieuw iemand op heterdaad betrapt op het fietsen met de juiste verlichting. Dus helaas. Voor de derde keer op rij is er iemand "op de bon geslingerd".

Dit keer werd de bon uitgedeeld door twee heuse agenten. Tsja. Wie niet luisteren moet maar voelen 😉.

De (on)gelukkige vandaag was Sharon Loves, klas 4KH uit de klas van juffrouw Nathasja Otter. Onder het toeziend oog van haar klasgenoten en collega's meneer Maathuis en meneer Veelers kreeg Sharon haar bon: twee kaarten voor de wedstrijd FC Twente - AZ '67 op zaterdag 17 december. Ja, moet je verlichting maar niet voor elkaar hebben. Eigen schuld! 😂

Onvoorstelbaar dat er nog steeds zóveel leerlingen zijn die hun verlichting in orde hebben. Ze zouden toch beter moeten weten. Dit is inmiddels al de derde bon in drie dagen die we hebben uitgedeeld.

Misschien hebben we morgen meer geluk. Dan hebben we dag 4 al weer. Morgen krijgen we bezoek van Frank Zwiep van Zwiep Fietsen.

Maar hopen dat niet iedereen het thuis en op de verjaardag en bij de voetbal en op school en in de winkel en bij het eten en voor de televisie ... heeft over de juiste verlichting op de fiets. Dat doe je toch niet 😉👍🏻💡

Tot morgen danma.

 

 

 

                                 LAAT JE ZIEN!!! Dag 4.

 

En ja hoor. Zelfs na alle waarschuwingen is er toch weer iemand "gepakt". Gewoon de verlichting voor elkaar. Dan vráág je toch ook om een bon.

 

Nou, die kreeg ze dus! Sita Eppink uit klas 2BA1 van Eric Steffens. Jaha Sita, moet je maar niet zo goed luisteren. Eigen schuld. En dan toevallig nog jarig zijn ook! Hoe verzin je het?

 

Sita kreeg dus een extra cadeautje vandaag. Een extra bon! Uit handen van de vierde prominent 😉  Frank Zwiep van Zwiep Fietsen kreeg ze een cadeaubon van € 25,- 🎉🎉🎉

 

Morgen dag 5. Dan mag onze directeur Marcel Snijders de laatste bon uitdelen.

 

Volgende week moet iedereen het weten. Dan wordt er door de politie namelijk "omgekeerd bekeurd" en worden leerlingen die de verlichting NIET!!! voor elkaar hebben "op de bon geslingerd". De omgekeerde wereld toch? 😉👍🏻

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.