Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag
Goede Doelen Dag

Foto's Goede Doelen Dag

 

 

Goede Doelen Dag vr. 30 maart 2018

 

Beste ouder(s) / verzorger(s),                                                       maart 2018

 

Wij willen u graag informeren over de Goede Doelendag. Deze GOEDE DOELENDAG van het Twents Carmelcollege, locatie Potskampstraat wordt gehouden op:  

 

vrijdag 30 maart A.S.

 

Het is al weer de 8e keer dat wij als locatie een actiedag organiseren voor één of meerdere goede doelen. Van de andere locaties van het TCC bent u dat al gewend rond de Kerstperiode. De locatie Potskampstraat denkt er goed aan te doen jaarlijks deze activiteit te organiseren aan het einde van de vastenperiode, waarbij onze leerlingen – net als op andere locaties – zich eens per jaar inzetten voor de mensen die het moeilijk hebben.

 

Het goede doel voor 30 maart 2018 is:

 

Stichting Leergeld Oldenzaal      

 

&

 

Stichting Skik Twente                        

 

 

 

Hoe gaat één en ander in zijn werk?

 

Het is uiteraard de bedoeling dat de leerlingen ZELF op pad gaan om hun sponsoren te zoeken die ze kunnen noteren op de persoonlijke sponsorkaart.

Ze moeten hun leerlingenpas kunnen laten zien en vertellen waarvoor ze op pad zijn. Deze kaart, inclusief het geld moet natuurlijk ook weer worden ingeleverd bij de mentor. Deze informatie krijgen ze binnenkort. De sponsorkaart is voorzien van hun naam en dient vóór 27 maart a.s. weer te worden ingeleverd bij de mentor.

 

De bovenbouw leerlingen kunnen zich vanaf 16 maart 20:00 uur tot 23 maart 20:00 uur inschrijven voor 3 activiteiten zoals de nachtactiviteit op school, hardlopen of mountainbiken. Indien zij zich hier niet voor inschrijven via SOM dan wandelen zij automatisch mee op 30 maart.

 

De onderbouwleerlingen kunnen zich niet inschrijven voor de nachtactiviteit, maar wel voor hardlopen en mountainbiken.

 

Voor de nacht geldt dat leerlingen zich op 29 maart om 21:00 uur melden bij de hoofdingang van de school. Tijdens de nacht wordt niet geslapen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd waaraan de leerlingen mee kunnen doen. De volgende ochtend, om 07:00 uur ’s morgens, is de nacht afgelopen en kunnen de leerlingen naar huis.

 

De overige activiteiten starten op 30 maart 2018:

 

Mountainbikers: De leerlingen die zich hiervoor hebben ingeschreven dienen zich om 08:30 te melden bij de hoofdingang aan de Potskampstraat met hun fiets en helm. Zij zullen ongeveer 40 km gaan fietsen en rond 11:00 uur weer bij school arriveren. Indien het materiaal niet goed bevonden wordt mag de leerling niet mee doen aan deze activiteit en gaat de leerling dus wandelen.

 

Hardlopers: Deze leerlingen melden zich om 08:30 uur bij de hoofdingang aan de Potskampstraat waarna zij vervolgens gezamenlijk vertrekken.

 

Wandelaars: Iedereen die niet mee doet aan bovenstaande activiteiten gaat automatisch wandelen. De indeling voor de wandelaars volgt op de website 28 maart

 

 

 

 

Nog even een paar aandachtspunten:

 

  1. Alle leerlingen doen verplicht mee op deze dag die als een gewone lesdag geldt.
  2. Kan uw zoon / dochter of pupil om medische redenen niet meelopen, dient u de mentor daarvan schriftelijk op de hoogte te stellen met opgave van redenen.

Dat betekent niet dat de leerling dan vrij is. Als ze maar enigszins naar school kunnen komen (wat ze op een gewone lesdag ook hadden gedaan) zullen ze op een andere manier worden ingezet bij de organisatie. U kunt dan denken aan stempelposten of het uitdelen van eten en drinken, onderweg of bij terugkomst op school.

  1. Leerlingen die echt ziek zijn, kunnen uiteraard – op tijd – ziek worden gemeld. We gaan wel controleren waar leerlingen zijn die NIET op school zijn. Deze worden afwezig gemeld in SOM en u kunt dan een telefoontje verwachten.

 

We hopen op uw ondersteuning bij de uitvoering van deze actiedag. En natuurlijk ook op een fantastische opbrengst. Op de website van school kunt u binnenkort een en ander nog eens nalezen.

 

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan de mentor van uw kind of bij onderstaand persoon.

Joyce van Riel (coördinator): j.vanriel@twentscarmelcollege.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.