Olympic Moves
Olympic Moves
Olympic Moves
Olympic Moves
Olympic Moves
Olympic Moves
Olympic Moves

Olympic Moves Voleybal

Olympic Moves Volleybal klas 3/4

 

Op dinsdag 20 februari zijn we met 9 meiden richting de Thij gegaan voor de regionale rondes. Er namen 8 team deel waarvan slechts 1 team door mag naar de landelijke finale in Arnhem.

 

Door goed spel en met name heel veel enthousiasme en vechtlust, wisten we alle 3 de poule wedstrijden te winnen. Zelf het Canisius, wat de laatste jaren altijd richting de finale is gegaan, wisten we te verslaan. Hierdoor mochten wij als poule winnaars de finale spelen voor het felbegeerde ticket naar Arnhem.

 

 

 

 

 

 

In de finale stond Reggesteyn ons te wachten. Een erg goede en sterke ploeg, die niet alleen samen op school volleyballen, maar ook daadwerkelijk bij de NEVOBO een competitieteam zijn. In de 1e set werden we overbluft door het spel van Reggesteyn en kwamen we er helaas niet aan te pas. De 2e set wisten we echter de draad weer op te pakken. Het enthousiasme was helemaal terug, iedereen ging voor elke bal en hierdoor wisten we een voorsprong te pakken. Toch wist Reggesteyn door een goede serve en goede aanvalskwaliteiten de 2e set ook te pakken. Hierdoor zijn wij als Potskampstraat geëindigd op een knappe 2e plaats, maar helaas niet geplaatst voor de finales in Arhem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot compliment voor de meiden die hebben mee gedaan!! Zonder elkaar goed te kennen, en zonder goed op elkaar te zijn ingespeeld, hebben ze door doorzettingsvermogen enthousiasme en vechtlust laten zien erg ver te kunnen komen! Wat een gave gezellige en sportieve dag! Grote klasse!

 

Team volleybal klas 3/4

Romee Kreuwel

Noor Bolk

Babet Luft

Carlijn Rolink

Noami Leussink

Femke Pollemans

Marlot Silderhuis

Levi Engbersen

Fleur Haafkes

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.