Slim software
Slim software
Slim software
Slim software
Slim software
Slim software
Slim software

Slim software

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer leerlingen/studenten voor hun werk of studie (thuis) gebruik maken van diverse softwareprogramma’s. Soms wordt hier gebruik gemaakt van illegale en/of onderhands verkregen kopieën, vaak verouderd of vervuild. Veel mensen vinden de legale pakketten te duur om aan te schaffen. 89% van de onderzochte groep is echter bereid legale software te kopen, als het tegen een redelijke prijs is. Dat Slim.nl in deze behoefte voorziet, met kortingen oplopend tot wel 90% van de winkelprijs, is nog niet algemeen bekend.

 

Slim?

Slim.nl is dé webwinkel voor officiële software voor onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.
Bij Slim.nl vindt u allerlei producten om thuis een complete mobiele (school)werkplek in te richten. Enkele namen van aangeboden softwareleveranciers zijn Microsoft, Adobe, McAfee, Symantec, Corel en Quark. Naast software verkoopt Slim ook notebooks (o.a. van Apple, HP en Toshiba), games, tijdschriften, boeken, tassen, etc. De kortingen lopen op tot wel 90 % van de winkelprijs. Slim stuurt uw bestelling, gratis, binnen 24 uur op naar uw huisadres.

 

Het Twents Carmel College onderschrijft het belang van legale software. Alle software die binnen onze instelling wordt gebruikt is legaal en aangeschaft bij slim.nl. Bijkomend voordeel hiervan is dat ook al onze docenten, medewerkers, leerlingen/studenten én u als ouder toegang hebben tot deze webwinkel. Zo kan uw kind thuis huiswerk maken met dezelfde legale software als waarmee hij/zij op school werkt. Aangezien de software op de thuiscomputer geïnstalleerd wordt, kunt u hier als ouder natuurlijk ook gebruik van maken.

 

 

Aanmelden is gratis!

1. Surf naar www.slim.nl

2. Klik op ‘Aanmelden > Nieuwe klant’

3. Selecteer de school van uw zoon of dochter en vul uw gegevens in.

 

U ontvangt nu direct een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee heeft u toegang tot slim.nl!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.